Welcome, ! This is an international roleplay forum.
If you like Harry Potter, vampires, fantasy books or sci fi movies and
you speak english, french or bulgarian, join us for an exciting adventure!

HomeLatest imagesRegisterLog in

Share

[BG] Всеки ден ли се гримирате?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage

Niki Evens
Niki Evens
Ravenclaw
[BG] Всеки ден ли се гримирате? Crea10
[BG] Всеки ден ли се гримирате? One12
finished stories : 48
first rp post : click!

[BG] Всеки ден ли се гримирате? Empty
PostSubject: [BG] Всеки ден ли се гримирате?   [BG] Всеки ден ли се гримирате? I_icon_minitimeSun Jan 06, 2013 2:25 pm

Аз го правя само когато има някакъв повод, иначе за университета не виждам смисъл. Само се лакирам. Smile

Last edited by Ники Евънс on Sun May 12, 2013 8:43 am; edited 1 time in total
Back to top Go down

StephenieMeyer
StephenieMeyer
Muggle/Guest

PostSubject: Re: [BG] Всеки ден ли се гримирате?   [BG] Всеки ден ли се гримирате? I_icon_minitimeMon Mar 11, 2013 3:15 pm

Само,ако излизам от вкъщи.
Back to top Go down

Natalio Kain
Natalio Kain
Ravenclaw
[BG] Всеки ден ли се гримирате? Admin10
finished stories : 24

PostSubject: Re: [BG] Всеки ден ли се гримирате?   [BG] Всеки ден ли се гримирате? I_icon_minitimeMon Mar 11, 2013 3:16 pm

Мен ако питате - че аз дори не мога да различа кое за какво се използва xD Досега най-много три пъти да съм имала сериозен повод да се подложа на такова мъчение... Разчитам си на, кхъм, "естествената красота".
Пък и сутрин само това би ми било в главата -.-
Back to top Go down

Zoe Sullyvan
Zoe Sullyvan
Gryffindor

PostSubject: Re: [BG] Всеки ден ли се гримирате?   [BG] Всеки ден ли се гримирате? I_icon_minitimeMon Mar 11, 2013 3:17 pm

Почти никога не се гримирам на училище, особено ако съм първа смяна. Иначе обичам да се суетя преди да изляза, но в ежедневието рядко залагам на тежък грим :]
Back to top Go down

Octopus
Octopus
Muggle/Guest

PostSubject: Re: [BG] Всеки ден ли се гримирате?   [BG] Всеки ден ли се гримирате? I_icon_minitimeMon Mar 11, 2013 3:17 pm

Грим? Само и единствено ако ми се налага. Иначе просто е изключено да ходя да се цапам. Първо, че не ми се занимава, второ не знам как, по дяволите, се използват всичките гримове, етц. и, трето, не "вярвам" в грима като. Направо да си го кажа, тъпо ми се вижда.
Back to top Go down

Enis Gordon
Enis Gordon
Slytherin

PostSubject: Re: [BG] Всеки ден ли се гримирате?   [BG] Всеки ден ли се гримирате? I_icon_minitimeMon Mar 11, 2013 3:18 pm

Всеееки ден, имаме споразумение с очната линия и молива(всъщност напоследък просто прекалявам); имам навика обаче да се размазвам и в последно време просто си приличам на човек погледнал в ауспух ;д
Back to top Go down
http://zedonkeythief.wordpress.com/

Diane Arya
Diane Arya
Ravenclaw
finished stories : 3

PostSubject: Re: [BG] Всеки ден ли се гримирате?   [BG] Всеки ден ли се гримирате? I_icon_minitimeMon Mar 11, 2013 3:19 pm

Може да се каже, че всеки ден. Не че не съзнавам колко е вредно ;д но полагам доста грижи за почистване на грима, така че поне това е ме оправдава. предпочитам като че ли да гримирам другите..някак си лицата им са като платна, а на мен ми се рисуува, рисуува ;д
Back to top Go down

Anastasia Korovieva
Anastasia Korovieva
Gryffindor

PostSubject: Re: [BG] Всеки ден ли се гримирате?   [BG] Всеки ден ли се гримирате? I_icon_minitimeMon Mar 11, 2013 3:21 pm

Ами само ако ми дойде музата,но тя рядко идва и е от по-некадърните музи.Направо си е...с две леви ръце.Използвам най-вече молив или очна лининия и червило с идеята да докарам леко ретро излъчване...обаче....не ми се получава.
Back to top Go down

Sponsored content

PostSubject: Re: [BG] Всеки ден ли се гримирате?   [BG] Всеки ден ли се гримирате? I_icon_minitime

Back to top Go down

[BG] Всеки ден ли се гримирате?

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1