Welcome, ! This is an international roleplay forum. If you like Harry Potter, vampires, fantasy books or sci fi movies and you speak english, french or bulgarian, join us for an exciting adventure!
Subject: Re: [BG] ЗА ФЕН ПРЕВОДИТЕ ТУК Mon Mar 11, 2013 4:04 pm
Разбира се, започвай, когато имаш нещо готово, прати го на лично, за да го сложим. И кажи как да те пишем като преводач (име, де)
avroro
Subject: Re: [BG] ЗА ФЕН ПРЕВОДИТЕ ТУК Mon Mar 11, 2013 4:05 pm
Имате ли вече преводи от руски? Тъкмо излязох ваканция и смятам да чета една нова книжка и нищо не ми пречи да я превеждам междувременно. Проблемът е, че е трета от поредицата. За първата има фенпревод в читанката, но втората... Ако това е проблем винаги можете да ми възложите някоя книжка по ваш избор.
Subject: Re: [BG] ЗА ФЕН ПРЕВОДИТЕ ТУК Mon Mar 11, 2013 4:05 pm
Както казах - всеки може да си избере да превежда абсолютно каквото иска и от какъвто иска език. Тук има доста книгоманияци, така че мисля, че ще ни е интересно да открием и някой нов автор или жанр.
Така че когато решиш - започвай и като имаш нещо готово, прати ми го на лично. Кажи само какво е заглавието на книгата, за да я добавя в проектите ни.
Subject: Re: [BG] ЗА ФЕН ПРЕВОДИТЕ ТУК Mon Mar 11, 2013 4:06 pm
Тъй като тази тема е и за обсъждане на преводи - съжалявам за забавянето по The Perks of Being a Wallflower, но баща ми се прибра от Испания и в общи линии исках да отделя времето с него. Ще наваксам бързо И без това скоро почва ваканцията...