Welcome, ! This is an international roleplay forum. If you like Harry Potter, vampires, fantasy books or sci fi movies and you speak english, french or bulgarian, join us for an exciting adventure!
Subject: [BG] Хрониките на Нарния Mon Mar 11, 2013 7:42 pm
Както сме започнали... да не пропусна и тези книги от далечното ми детство xD С завидното число 7 тези малки книжчици ми владееха въображението с години, дотолкова, че съм използвала какви ли не идеи от тях във всякакви форуми... мда, определено xD Макар че заложената в тях идея е никога да не порастваш един вид... аз вече малко пораснах и вече ми се виждат като сладки детски приказки... Все пак "Сребърният стол" и "Брий и неговото момче" все още са ми може би любимите части.
TheGodmother
Subject: Re: [BG] Хрониките на Нарния Mon Mar 11, 2013 7:44 pm
Аз като бях малка така и не ми ги купиха... Сега си ги намерих, катоги преиздадоха покрай филмите, чета ги и виждам, че ако бях малка много щяха да ми харесат, но някак не е същото.
Subject: Re: [BG] Хрониките на Нарния Thu May 09, 2013 2:30 pm
И при мен историята е подобна, преди една-две години една приятелка ми даде да прочета първите две и ми бяха интересни, но все имам чувството, че ако ги бях прочела преди 10 години, щяха повече да ми харесат... :scratch: