Natalio Kain
finished stories : 24 first rp post : click!
| Subject: [EN] What is your favourite style of music? Mon Mar 11, 2013 7:56 pm | |
| Yeah, I know, it's a cliche, but it's an important question...
Me personnally, I'm a fan of japanese culture, so I like modern japanese music. :mgreen: What about you? |
|
StephenieMeyer
| Subject: Re: [EN] What is your favourite style of music? Mon Mar 11, 2013 7:59 pm | |
| 1.Gothic metal с всичките му разклонения (любими групи няма да споменавам). 2.Neo-classical,dark ambient или Nox Arcana по-конкретно. |
|
Niki Evens
finished stories : 48 first rp post : click!
| Subject: Re: [EN] What is your favourite style of music? Mon Mar 11, 2013 7:59 pm | |
| 1. Аз харесвам хип-хоп и съвременна музика, на която може да се танцува (това е основното изискване ), но не съм фен на поп-фолка или българския рап. 2. Ретро и класическа музика (колкото и старомодно да ви звучи. И не, не харесвам всичко, пак си имам любими изпълнители/композитори) 3. Най-голямата ми мания (повече от 1. и 2.) си остава латино музиката. И въобще не говоря за Дженифър Лопез и Шакира, имам предвид истинско, не чак толкова комерсиално латино. Както и афро-карибски ритми, като зук например |
|
Alice Nettlebed first rp post : click!
| Subject: Re: [EN] What is your favourite style of music? Mon Mar 11, 2013 8:00 pm | |
| Слушам толкова много и най-различна музика, направо съм всеядна. Ще последвам примера с номерацията: 1. Джаз, суинг, фънк, соул и блус - сумирам ги, защото имат горе-долу общ произход, а и обща родина. 2. Класическа музика, просто защото обичам да се отпускам на нея. 3. Пънк, рок, пънк рок, малко метъл, малко сила. 4. Филмова музика и мюзикъли! Много! Особено музиката на Джо Хисаиши и Томас Нюман. Любими мюзикъли? Коса, Продуцентите, Кабаре, Чикаго, Котките, Фантомът на операта... Мисля да спра поне до тук. xD 5. Хип-хоп - по малко и наистина отбрани неща. Най-вече иснтрументали подходящи за брейк. 6. Накратко - интернационална. Нашироко - всичко останало, което не мога да определя. Кубинска. Японска. Испанска. Бразилска (боса нова, самба, каквото кажете). Френска. Италианска. Руска. 7. И вече съвсем последно - реге, чил, народна. И това май, но имам чувството, че пропускам нещо. Музикален маниак съм, о да. |
|
Sponsored content
| Subject: Re: [EN] What is your favourite style of music? | |
| |
|