Welcome, ! This is an international roleplay forum.
If you like Harry Potter, vampires, fantasy books or sci fi movies and
you speak english, french or bulgarian, join us for an exciting adventure!
 
HomeLatest imagesRegisterLog in

Share
 

 Афродита Петрова, вампир

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessageAphrodita Petrova
Aphrodita Petrova
TVD - Vampire
first rp post : click!

Афродита Петрова, вампир Empty
PostSubject: Афродита Петрова, вампир   Афродита Петрова, вампир I_icon_minitimeMon Apr 29, 2013 8:56 am

Име: Афродита Петрова.
Години: Привидни 19, реални 2 000
Раса: Вампир.
Дарби: свръхскорост, психокинеза.
Описание на характера: Афродита е добро и приятелски настроено момиче.. Обича да се запознава със нови хора и да им помага... Тя използва дарбите си за добро и за да помага на хората.. Тя изглежда като истинско ангелче.. Но почакайте да я видите ядосана.. Тогава тя се променя коренно.. Когато е ядосана тя е "Ледената безчувствена Кралица", държи се гадно и надменно.
Описание на външен вид: Афродита е средно висока, има стройно и секси тяло, добре поддържано. Косата й е дълга и права. Цветът на косата й тъмно рус има и сини кичури. Очите й са пламенни, дълбоки, загадъчни. Те са сложна смесица от шоколадово кафяво, изумрудено зелено и черно. Устните й са със съвършена извивка и са наситено розови.
История: Афродита е родена в двореца Лейн в Тулса. Когато е била на 10 родителите й са загинали и грижите за нея поемат иконома Хенри и бавачката Луиза. Общо взето тя израства във грижи, любов и лукс. Нищо не й липсва, настойниците й изпълняват всяка нейна прищявка. Щом навършва 18 години напуска двореца и заминава из чужбина.
Вече на 19 тя пристига във Лондон и от там започва същинската история на Афродита. Една вечер докато се е разхождала из улиците тя е срещнала загадъчен непознат на име Ерик. Двамата бързо се сприятелят и той й разказва за себе си и за тайната си. Опиянена от възможността за вечната младост, силата и други възможности тя кара Ерик да я трансформира. Вече трансформирана Афродита си изгражда нов живот, характер и дом. Тя остава във Лондон докато се научи да се контролира.
След близо 100 години тя се връща във Тулса във двореца си, но там намира само прах, паяжини и нищо друго. Затова решава пак да скита из света. Ходи от град на град и се сприятелява със други като нея и се забавлява. Един ден по ирония на съдбата тя решава да се върне във Лондон и да потърси създателя си. Но щом отива във бара във който той е работел, негов приятел й казва че Ерик е бил убит. Афродита решава да намери убийците на Ерик и да отмъсти за него.
И така става. След близо 5 години търсени ги намира във малкото китно градче Мелбърн. Тя отива там като турист и една вечер всичко се променя. На сутринта още преди изгрев слънце тя заминава от градчето. А убийците били намерени мъртви със разкъсани гърла. Тя се връща във Лондон в същия бар и разказва всичко на най-добрия приятел на създателя си. Остава там няколко дена и след това пак изчезва някъде из големия свят.
Страхове: Афродита се страхува единствено от паяци.
Back to top Go down
 

Афродита Петрова, вампир

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

 Similar topics

-
» Афродита
» Ева Джоунс, вампир-вегетарианец
» Вайпър, червеноок вампир
» Катрин Сейдж - вампир
» Аро Волтури, червеноок вампир

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
THE WHITE LOTUS :: IMPORTANT! :: CHARACTERS :: VAMPIRIA ARCHIVE-