АМАРИЛИС НУНИЕС
/ AMARiLiS NÚÑEZ
Рожденни данни: Родена съм на 14.01.1784г. в Южна Бразилия, в гредче на име Порто Алегре /Porto Alegre/, но голяма част от живота ми мина в Рио де Жанейро /Rio de Janeiro/, а сега живея в Маями /Miami/.
Зодия: Козирог
Вид: ВАМПИРЛюбими цветове: Синьо, Черно, Червено
Роднини: баща: Арес Нуниес /ARES NÚÑEZ/ - Родом от Санта Круз дел Сур /Santa Cruz del Sur/, Куба. Авантюрист, обичащ да пътува. Когато отива в Бразилия се запознава с майка ми - любов от пръв поглед
Двамата решават да се установят там и той става бразилски войник (как само се връзва името му с професията, а
) и точно тази професия ни позволяваше да пътуваме доста из страната. Дълги години бе на служба в Рио и малко преди да си отиде от този свят реши да заведе цялото семейство на пътуване до САЩ - което се оказа не много добра идея защото там намери и смърта си (между другото, както и цялото ми семейство);
майка: Габриел Нуниес /GABRiELLE NÚÑEZ/ - Родом от Марсилия /Marseille/, Франция. Истински авантюрист за времето и пола си. Обожава да пътува и да изучава нови култури (по това си приличаме). Затова отива в Южна Америка. В мига когато стъпва на Бразилски бряг и вижда едно цвете - Амарилис и се е влюбва в него. Това е причината да се казвам така. Е не се влюбва само в цветето, а и в баща ми
Както много жени в тези векове тя става добра и лоялна съпруга, любяща майка и домакиня. Но авантюристичното и сърце не спира да бие, което и помага в безбройните местения;
Братя и сестри: Имам по-малки брат и сестра - близнаци. Родени са в Рио де Жанейро на 01.03.1790 - те са моите малки рибки :hug: Казват се
Себастиан и
Стефани. /Sebastian и Stephanie/
Външен вид: Не съм много висока - 168 см. Нормално тяло - но имам доста развити мускули, защото съм боец. Аз съм един малък хамелеон. Обожавам да сменям външния си вид, затова и гардеробът ми е голям почти като библиотеката на Волтури - шегичка, но е доста големичък. Имам порцеланова кожа. Тъмно кестенява към черна коса (но често импровизирам с цвета и). Златисто кафяви очи (но и за това има решение - цветни лещи). Винаги съм гримирата и с различна прическа. Близнаците също са с порцеланова кожа, тъмно кестенява коса и златисто кафяви очи.
Храната: Аз и семейството ми сме "ВЕГЕТАРИАНЕЦИ" agree
Моята история. Или как станах ВАМПИР: Бях на 25 години. Всичко се случи на екскурсия до САЩ.
!!!"ОТДЕЛНИ ИСТОРИИ"[/url] / weee
Положителни страни: Рядко се занимавам с ненужни спорове, въпреки че често ми се налага.
Разбирам от нетрадиционна медицина и билки и най-вече от индиански лекове.
Отлично боравя с всякакъв вид оръжия и особено с любимия ми самурайски меч. Добра съм и в бойните изкуства.
Мога да свиря на пияно и цигулка. Също тъка се занимавам и с танци, а и рисувам страхотно, което много помага на настоящата ми работа като татуист.
Имам повече от една вампирска дарба, но нямам представа коя е основната. И мисля че това се дължи и на индианското ми обучение, развила съм ги доста добре. Често медитирам и се усъвършенствам. Дори откривам нови дарби. Аз съм като жив детектор на лъжата. Не чета мисли просто усещам кой ме лъже и дали има негативни мисли. Това много ми помага в управлението на моето семейство. Имам дарбата да общувам с животните - все едно им чета мислите, както и те моите. Имам способност да крия блестящата ни кожа дори при много силно слънце. Мога да го правя както за мен така и за хората от клана ми и то само с желание - което означава че мога да го правя и да го неутрализирам когато си поискам и за когото си поискам. Затова не е проблем за мен и моето семейство да живеем в Маями.
Белла има сила подобна на една от моите, но нейната е доста по-слаба - трябва да я развива още, но и помагам в това. И разбира се - обичайните за вампирите: бързина, сила, обаятелност ... Не съм срещала по-бърз вампир от мен.
Често с Едуард си правим състезания и понякога го оставям да ме изпревари, но той винаги ме хваща и се сърди :o Защо неразбира че така го уча да е по-добър.
Държах близнаците да усъвършенстват уменията си с оръжията и бойните изкуства. Затова и двамата са доста добри, но имат много да учат, за да стигнат моето ниво.
Себастиан: Вижда в бъдещето (както Мери-Алис), има много силно зрение - научил се е да го фокусира като бинокъл.
Стефани: Чете мисли (както Едуард), тя е компютърен гении и е много добра с всякакъв вид техника.
Карлайл ни помогна да не се паникьосваме при вида на човешка кръв. Сега е все едно гледам доматен сок
Но какво си представят близнаците, трябва да попитате самите тях
Отрицателни страни: Обикновено съм доста мълчалива и рядко изразявам чувствата си. Е това може да се счита и за предимство.
Голям инат съм, това е от зодията :cool2:
Сигурно имам и други отрицателни качества, но като жена и глава на семейство не си признавам нищо.
Обичам: Обичам
Маркус Волтури, той е любовта на моя живот.
Обожавам да пътувам и да се запознавам с нови хора и тяхната култуа.
Обичам всякакви стилове музика и затова познавам много човеци - музиканти.
Също така обичам и литературата. Интересувам се от фантастични и крими романи, история и митология. Знам много за вещиците и митичните създания.
Интересувам се и от криминология - това ни помага да сме все още незабелязани сред човеците.
Обожавам настоящата си работа като татуист.
Също така обичам нашето вълчо семейство и особено най-добрият ми приятел през последните години
ПолРазбирасе обичам и семейство Калън.
Мразя: Мразя лицемерите - има доста сред хора и вампири.
Мразя празнината, която смърта на родителите ми остави в сърцето ми. Затова и мразя мексиканците, които ни създадоха и ми ги отнеха. Явно се доста умни, щом не ми се мяркат пред очите. Чувала съм че са имали среща с румънците. Опитали се да ги победят с измама и затова са си изпатили. Май никой от тях не е оцелял - все ми е едно, щом нямам нищо общо с тях.
Страх ме е от: Страх ме е да не изгубя близнаците.
Страх ме е, че някой ден Маркус ще спре да ме обича. И че това ще разбие сърцето ми.
Стрях ме е че някой ден може да се наложи моето семейство да се изправи срещу Волтури и ще се разбере кое семейство е по-силно в този момент. И явно е нормално да се ужасявам от мисълта какво може да се случи с нас, с тях, с всички ни и с целия цвят.
Направо ми се изправят косите като се замисля за тези неща.
Бих искала: Бих искала да видя мама и татко отново. Да разбера дали удобряват начина по който се справям със семейните дела и да имам възможност да се сбогувам с тях.