Welcome, ! This is an international roleplay forum.
If you like Harry Potter, vampires, fantasy books or sci fi movies and
you speak english, french or bulgarian, join us for an exciting adventure!

HomeLatest imagesRegisterLog in

Share

[BG] По следите на просветлението

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage

Sarah Brown
Sarah Brown
Twilight saga - Vampire

[BG] По следите на просветлението Empty
PostSubject: [BG] По следите на просветлението   [BG] По следите на просветлението I_icon_minitimeThu Dec 27, 2012 6:12 pm

Нощ, в която всичко бе тихо,мрачно и някак си страшно аз реших да излезна навън сама, търсейки нещо неопределено.
Когато излязох на вън вървях по тесните улички на градчето имах чувството че нещо ме следва но не беше така. Издаваха се много силни звуци на животни лаене мяуката и т.н. Намерих едно денонощно магазинче и влязох вътре, какво ли може да си купи един вампир от магазин си казах аз, след това излязох навън и се припознах в някаква сянка не беше моята аз започнах да я следвам, като я мислих за някого от хората които познавам, но не беше така това беше просто скитник който вървеше из улиците и просеше за храна или пари аз се приближих до него и му подадох няколко стотинки след това той надигна глава и ме погледна в очите. Те бяха някак си зловещи и страшни след това си тръгнах към къщи. Странно, но започнах да получавам разни яидения свързани с този мъж, но те бяха някак си неясни. Изглеждащи само като картини.
Няколко дни по-дред този старец ми се мяркаше. Започнах да се чудя дали и той бе като мен 'вампир' аз си мислих че това бе някак странно но след няколко дни забравих за него и започнах да излизам с приятели на кино и така.
Натъкнах се на един филм, за яойна между вампири и върколаци, той бе толкова истински и реален, имах чувството че ми се е случило. Но това бяха само предположения. Една нощ реших да се разходя малко и тръгнах сама към гората. Тя беше тиха чуваше се само как птиците летят. След няколко секунди аз реших да се усамотя малко и се качих на едно дърво, седнах на един клон и стоях там до сутринта, като гледах изгрева на слънцето. След това отново се върнах в града и се пребрах у дома. Нямаше какво да правя защото бях в училищна ваканция. Пуснах си телевизора и започнах да мързелувам. На вечерта беше пълнолуние, цяла нощ гледах как луната свети и на сутринта отново гледах изгрева на слънцето. След няколко дни започна и училището последната годинав която ще ходя на училище. Приготвих си чантата сложих една тетрадка и един химикал и тръгнах към училище след катостигнах влязох вътре в класната стая и седнах на един стол искарах си тетрадката и се подготвих за първия час през който не слушах, а отново гледах на вън през прозореца. След часовете се пребрах за да си оставя нещата и излязох на вън отново.
Back to top Go down

[BG] По следите на просветлението

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Similar topics

-
» [BG] Следите ли Европейското? /юни 2012/