Welcome, ! This is an international roleplay forum.
If you like Harry Potter, vampires, fantasy books or sci fi movies and
you speak english, french or bulgarian, join us for an exciting adventure!

HomeLatest imagesRegisterLog in

Share

Аглая Рестис, дете на Афродита

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage

Agleah Restis
Agleah Restis
Demigod
finished stories : 3
first rp post : click!

Аглая Рестис, дете на Афродита Empty
PostSubject: Аглая Рестис, дете на Афродита   Аглая Рестис, дете на Афродита I_icon_minitimeTue Mar 19, 2013 2:57 pm

Лични данни
Име:
АГЛAЯ Рестис
Тълкуване на имената:
от гръцкото aglaea - великолепие
Години:
18
Семейство и приятели:
Майка-Афродита,баща-Бен.
История:
Откъде ли да започна.Моята история не е кой знае какво.Но пък все пак си е моя.
Ще започна от самото начало разбира се.Когато майка ми и баща ми са се срещнали те много се харесали.Така доста дълго време са излизали докато майка ми забременяла с мен.След това тя ме е родила и оставила при баща ми.Тъй като не могла да ме вземе при себе си.Баща ми е бил доста наранен когато тя го е оставила,но никога не е спрял да я обича.И така той разбрал исината за нея.Първоначално бил ядосан че не му е казала,но после свикнал с тази мисъл.И така аз израснах без да познавам майка си.Татко много ми е говорил за нея.Винаги съм си я представяла че е много хубава.А сигурно се чудите как съм разбрала за лагера.От баща ми разбира се.Той ми разказа че майка ми е искала като стана на тази възраст да отида точно в този лагер.Че там имало други като мен.И така се озовах тук.
Външен вид
Цвят на очите:
сини
Цвят на косата:
кафява
Височина:
173
Физическо описание:
Висока,стройна млада дама.Много хубава.Тя е толкова красива колкото е и майка й.Накратко казано тя е истинска богиня.Толкова е красив че където и да отиде не остава незабелязана.Винаги привлича мъжките погледи.Също така много хубави и чувствени сини очи.Има хубава кафява коса.Има хубави дълги крака. Които обича да показва.Да не забравяме и страхотните и устни с които привлича мъжете.А тялото и доста хубаво.Има изключителна усмивка която никога не крие.
Характеристика
Нейния характер е много благ.Тя е добра и мила.Винаги е готова да помогне на някой.Дотук със скромното момиче ето и другата и страна.Куподжийка,флиртаджийка и любителка на високите скорости.Непокорна е.Обожава модата и музиката.Някои я мислят за повърхностен човек,но всъщност не е такава.Аглая е доста палава.Разбира се има и самочувствие.Когато някой я нарани тя става доста лоша.А стане ли дума за любов няма друга като нея.
Характерни особености:
Притежава неземна красота.По наследство от майка й.
Страхове:
Страхува се да не бъде отхвърлена от майка си.
Способности:
Децата на Афродита притежават неземна красота и могат да контролират емоциите на хората.
Back to top Go down

Аглая Рестис, дете на Афродита

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Similar topics

-
» Виктория Таймс, дете на Афродита
» Изабела Хъмфри, дете на Афродита
» Катрин Ърншоу, дете на Афродита
» Андромеда Паркър, дете на Афродита
» Афродита