Лични данни
Име:
АГЛAЯ Рестис
Тълкуване на имената:
от гръцкото aglaea - великолепие
Години:
18
Семейство и приятели:
Майка-Афродита,баща-Бен.
История:
Откъде ли да започна.Моята история не е кой знае какво.Но пък все пак си е моя.
Ще започна от самото начало разбира се.Когато майка ми и баща ми са се срещнали те много се харесали.Така доста дълго време са излизали докато майка ми забременяла с мен.След това тя ме е родила и оставила при баща ми.Тъй като не могла да ме вземе при себе си.Баща ми е бил доста наранен когато тя го е оставила,но никога не е спрял да я обича.И така той разбрал исината за нея.Първоначално бил ядосан че не му е казала,но после свикнал с тази мисъл.И така аз израснах без да познавам майка си.Татко много ми е говорил за нея.Винаги съм си я представяла че е много хубава.А сигурно се чудите как съм разбрала за лагера.От баща ми разбира се.Той ми разказа че майка ми е искала като стана на тази възраст да отида точно в този лагер.Че там имало други като мен.И така се озовах тук.
Външен вид
Цвят на очите:
сини
Цвят на косата:
кафява
Височина:
173
Физическо описание:
Висока,стройна млада дама.Много хубава.Тя е толкова красива колкото е и майка й.Накратко казано тя е истинска богиня.Толкова е красив че където и да отиде не остава незабелязана.Винаги привлича мъжките погледи.Също така много хубави и чувствени сини очи.Има хубава кафява коса.Има хубави дълги крака. Които обича да показва.Да не забравяме и страхотните и устни с които привлича мъжете.А тялото и доста хубаво.Има изключителна усмивка която никога не крие.
Характеристика
Нейния характер е много благ.Тя е добра и мила.Винаги е готова да помогне на някой.Дотук със скромното момиче ето и другата и страна.Куподжийка,флиртаджийка и любителка на високите скорости.Непокорна е.Обожава модата и музиката.Някои я мислят за повърхностен човек,но всъщност не е такава.Аглая е доста палава.Разбира се има и самочувствие.Когато някой я нарани тя става доста лоша.А стане ли дума за любов няма друга като нея.
Характерни особености:
Притежава неземна красота.По наследство от майка й.
Страхове:
Страхува се да не бъде отхвърлена от майка си.
Способности:
Децата на Афродита притежават неземна красота и могат да контролират емоциите на хората.