| [BG] Играта с въпроси от предишния форум | |
|
|
Author | Message |
---|
Alice Storm
| Subject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум Fri May 10, 2013 2:33 pm | |
| Хмм. Не съм на твоето мнение. Абе човек ти имаш цял клан с егати силните вампири!!!!!!! И ми казваш, че всички си правят герои слещу теб?! |
|
| |
Margaret Lennox finished stories : 6 first rp post : click!
| Subject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум Fri May 10, 2013 2:34 pm | |
| Много си самовлюбен. Тц тц... |
|
| |
AMARiLiS NÚÑEZ finished stories : 7 first rp post : click!
| Subject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум Fri May 10, 2013 2:35 pm | |
| АЗ ВЪВ ТОЗИ ФОРУМ ИМАМ САМО ЕДИН ГЕРОЙ И НИКОГА НЕ СЪМ МИСЛИЛА ДА СИ ПРАВЯ ДРУГ.
НЯМАМ ПРЕДСТАВА КОЙ МИСЛИШ, ЧЕ ИГРАЯ ОЩЕ.
А И АКО НАИСТИНА СИ МИСЛИШ ТОВА КОЕТО КАЗА, МОЖЕ БИ НАИСТИНА НЕ СТАВАШ ЗА АРО. НО АЗ НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ ДА ГО ИГРАЕШ, ЗАЩОТО НАПРАВИ НЕЩАТА ВЪВ ФОРУМА ПО-ЗАБАВНИ, МИСТЕРИОЗНИ И ИНТЕРЕСНИ.
А ТОВА С ЖЕЛАНИЕТО МИ ЗА ВЕЛИЧИЕ, НЕЩО НЕ ГО СХВАНАХ, НО КАРАЙ. |
|
| |
Aro Volturi finished stories : 7 first rp post : click!
| Subject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум Fri May 10, 2013 2:36 pm | |
| Мисля че играеш Алиса. А що се отнася до това дали мога да играя Аро, може и да си права. Предполагам, че ти ще се справиш по- добре... |
|
| |
| Subject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум Fri May 10, 2013 2:37 pm | |
| НЕ МЕРСИ, АЗ НЕ ХАРЕСВАМ ТАЗИ РОЛЯ. А И МИ Е ТРУДНО ДА ИГРАЯ ЗЛОБНА РОЛЯ.
НО НАИСТИНА НЯМАМ НИЩО ОБЩО С ТАЗИ АЛИСА.
АЗ АКО ИСКАХ ДА СИ СЛОЖА СИЛНИ ДАРБИ НЕ МИСЛИШ ЛИ, ЧЕ ЩЯХ ДА ГО НАПРАВЯ ОЩЕ В САМОТО НАЧАЛО И НЯМАШЕ ДА ГИ ДАМ НА ГОТОВИТЕ ГЕРОИ, КОИТО АЗ ИЗМИСЛИХ И ОПИСАХ.
А И АЗ СЪМ СОЖИЛА СНИМКАТА НА АНДЖЕЛИНА ДЖОЛИ НА МИРНА АРМАКОСТ, КОЯТО Е ОТ МОЯ КЛАН.
ВЯРНО, ЧЕ ПОЗНАВАМ ГЕРОЯ ОТ ЕДИН ОТ МОИТЕ ФОРУМИ, НО И ТАМ НЕ Е МОЙ. |
|
| |
Marcus Volturi finished stories : 29 first rp post : click!
| Subject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум Fri May 10, 2013 2:39 pm | |
| Не знам защо Аро си мисли, че Момичета играят Маркус и Едуард, но това ме навежда на самата идея ,че самият Аро е момиче. Та мили Аро, ако продължаваш в сащия дух ще спечелиш много врагове. Твърде изобретателен съм. Мога много лесно да контролирам историята. На вярно не рабираш самият форум, защото се относяш с всички много ужасно. Ако искаш да играеш Аро както трябва работи по характера му. Твърде лигав е този Аро който ти си избрал/ избрала. Самата Стефани показва в книгата колко е умен Аро и колко разчита на хората си. Много глупав изкарваш Аро. Та той е самият неутралитет. Кай е най-злобният и най-войнственият. Той винаги за боя, а Маркус винаги е добрякът, който вийда доброто, а ти Аро си този който знае как да съчетае двете което не го показваш нещо. Аро никога не е действал сам винаги е бил този който преценява нещата и вижда угода в тях. Та нали ти самият реши да пуснеш Бела и Едуард. Само защото прецени, че някой ден ще можеш да я привлечеш заради прекрасната и дарба ти си човек антиквар. Харесваш рядките неща и ги колекционираш...
|
|
| |
| Subject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум Fri May 10, 2013 2:40 pm | |
| МИЛО, НЕ МИСЛИШ ЛИ, ЧЕ Е ПОД ДОСТОЙНСТВОТО ТИ ДА СЕ ЗАНИМАВАШ С НЕГО?
АЗ НЕ СЛУЧАЙНО ГО НАРЕКОХ "ДРЕВЕН ГАМЕН", ЗАЩОТО В МОМЕНТА АРО Е ТОЧНО ТАКЪВ.
НЕ СЪМ ВЯРВАЛА, ЧЕ ТОЗИ КОЙТО ИГРАЕ АРО ЩЕ ПОСТЪПИ ТАКА. ДОРИ И МУ ХРУМНА ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ РОЛЯТА СИ ЗАРАДИ ЕДНО НОВО МОМИЧЕНЦЕ /И Н.З. ЗАЩО СИ МИСЛИ, ЧЕ ТОВА СЪМ АЗ/
НА МЕН ТАЗИ НЕГОВА ЗАБЛУДА НЕ МИ ПРЕЧИ. ДА СИ МИСЛИ КАКВОТО ЩЕ. АЗ ЗНАМ ИСТИНАТА И ТОВА МИ СТИГА.
|
|
| |
| Subject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум Fri May 10, 2013 2:41 pm | |
| Т'ва не е ли за общия чат? :scratch: |
|
| |
Aro Volturi finished stories : 7 first rp post : click!
| Subject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум Fri May 10, 2013 2:42 pm | |
| Да. Това не е общия чат. Въпроса ми е към администратора:
- Силве, Алек и Джейн от един човек ли се играят? |
|
| |
Niki Evens
finished stories : 48 first rp post : click!
| Subject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум Fri May 10, 2013 2:44 pm | |
| Здрасти.. Ами в началото една приятелка ги играеше и двамата, после когато пуснах Аро на търг беше защото Виктория Волтури искаше да ги играе и Аро и идваше като четвърти герой. Вчера обаче четох общия чат и тя споменава там, че е дала Алек на някого, не знам дали се шегуваше или е наистина, нито пък кой го играе ако е така. ПП: Според ИП адреса наистина е нов.. |
|
| |
Alec Volturi finished stories : 14 first rp post : click!
| Subject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум Fri May 10, 2013 2:45 pm | |
| Хмм. Аз не познавам Касиди Волтури но са ми я споменавали... Като отговор на въпроса. Тя не го е дала на непознат, Алиса Спенсър ми го даде а тя е от класа ми... |
|
| |
Victoria Volturi finished stories : 14 first rp post : click!
| Subject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум Fri May 10, 2013 2:46 pm | |
| Като гледам никой няма да зададе въпрос. Я да задам аз! Някой да се казва от тук Наско(въпроса не е определен специално към никого...) |
|
| |
Alice Storm
| Subject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум Fri May 10, 2013 2:47 pm | |
| Определено не. Някой харесва ли цвят зелено? |
|
| |
| Subject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум Fri May 10, 2013 2:49 pm | |
| Уиии! Дам много.(ъъ аз не се сещам може някой друг да пита...) Сетих се! Към Селена Алунаре или Александър Бенети: - Кога смятате да се намерите че ми стана интересно... |
|
| |
Niki Evens
finished stories : 48 first rp post : click!
| Subject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум Fri May 10, 2013 2:51 pm | |
| Наско е истинското име на Александър Бенети, а за да се намерят с Лети трябва и двамата да седнат да пишат, а това е сложна работа |
|
| |
| Subject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум Fri May 10, 2013 2:52 pm | |
| Към въпроса на Алиса: Да, аз му се кефя.. Въпрос към който иска да отговори: Да стана ли "лоша вампирка" ? |
|
| |
| Subject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум Fri May 10, 2013 2:53 pm | |
| Може... Един въпрос към админите. Защо повечето емотиконки ги няма??? |
|
| |
| Subject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум Fri May 10, 2013 2:54 pm | |
| НЕ Е НУЖНО ДА ТИ ОТГОВАРЯ НЯКОЙ АДМИН, МОГА И АЗ.
НА 16.10.2009. МЕЖДУ 15:20 И 16:20 /МОЖЕ И ДА БЪРКАМ ЗА ТОЧНИЯ ПЕРИОД/ БЕ ХАКНАТ ЦЕЛИЯ СЪРВЪР forumotion И КОГАТО СЕ ОПИТВАХМЕ ДА ВЛЕЗЕМ В НЯКОЙ ФОРУМ НИ ИЗПИСВАШЕ ИЛИ ЧЕ НА ТОЗИ АДРЕС НЯМА ИНФО ИЛИ ЧЕ ИНФОТО Е ИЗТРИТО. Н.З. ЗАЩО НА АДРЕСА НА МОЯ ФОРУМ /ЗА NiGHT CREATURES/ СЕ ОТВАРЯШЕ НЯКАКЪВ АРАБСКИ ФОРУМ.
ДОКОЛКОТО РАЗБРАХ ОТ forumotion ВСЕ ОЩЕ НЕ СА УСПЕЛИ ДА ВЪЗСТАНОВЯТ ПЪЛНАТА СИ БАЗА ДАННИ И ЗАТОВА В НЯКОЙ ФОРУМИ НЕ СЕ ПОКАЗВАТ КАРТИНКИТЕ НА АВАТАРИТЕ И НА ИМОТКИТЕ. ДАНО СКОРО ДА СЕ ПОПРАВЯТ И ТЕЗИ ГРЕШКИ.
P.S. НАДЯВАМ СЕ ДА СЪМ БИЛА ДОСТАТЪЧНО ИЗЧЕРПАТЕЛНА, И КОЙТО СЕ ИНТЕРЕСУВА ДА Е РАЗБРАЛ. |
|
| |
| Subject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум Fri May 10, 2013 2:56 pm | |
| |
|
| |
| Subject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум Fri May 10, 2013 2:57 pm | |
| Някой ще пише ли в 17та глава или мен чакате? |
|
| |
| Subject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум Fri May 10, 2013 2:58 pm | |
| АЗ ЛИЧНО ЧАКАМ ТЕБ, ЗАЩОТО МИ ОБЕЩА ДА ХОДИМ НА ЛОВ ПО ЖЕНСКИ ПРЕДИ ДА СИ ТРЪГНЕМ ОТ ФОРКС.
А И МАЙ НЯМА ДРУГИ ЖЕЛАЕЩИ ДА КАЖАТ "ЛЕЛЕ МАРИ, ЗАЩО СА ТИ ТОЛКОВА ЧЕРВЕНИ ОЧИТЕ" =D
А Н.З. ЗА ДРУГИТЕ, КАКВО ЧАКАТ. |
|
| |
| Subject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум Fri May 10, 2013 2:59 pm | |
| Аз ще пиша следмъничко чакам нещо. Мари си знае кво... |
|
| |
Bella Cullen finished stories : 7 first rp post : click!
| Subject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум Fri May 10, 2013 3:00 pm | |
| Въпроса ми е към Изи. Ако трябва да си мери6 силите с Бенджамин,кои 6те победи? |
|
| |
| Subject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум Fri May 10, 2013 3:02 pm | |
| Въпреки че въпроса не е към мен, искаш ли да ти кажа? :scratch: |
|
| |
Alec Volturi finished stories : 14 first rp post : click!
| Subject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум Fri May 10, 2013 3:04 pm | |
| Има ли някой от тук, който не обича шоколад(изобщо съществува ли такъв човек?!)? |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум | |
| |
|
| |
| [BG] Играта с въпроси от предишния форум | |
|