| [BG] Играта с въпроси от предишния форум | |
|
|
Author | Message |
---|
AMARiLiS NÚÑEZ finished stories : 7 first rp post : click!
| Subject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум Fri May 10, 2013 3:05 pm | |
| ВЪПРОС / ПРЕДЛОЖЕНИЕ КЪМ НАШИТЕ АДМИНИ.
* СЛАДУРИ, ЗАЩО НЕ НАПРАВИТЕ РЕГИСТРАЦИЯТА ВЪВ ФОРУМА ДА Е АВТОМАТИЧНА?
* ЗАЩО НЕ НАПРАВИТЕ ЕДНА ЧИСТКА НА ВСИЧКИ ТЕЗИ АКАУНТИ, КОИТО НИКОГА НЕ СА ВЛИЗАЛИ, ИЛИ СА ВЛИЗАЛИ ПРЕДИ МНОГО ВРЕМЕ И ОЩЕ НЯМАТА ГЕРОЙ И НЕ ПИШАТ ИЛИ ПЪК СА СИ НАПРАВИЛИ ГЕРОЙ ПРЕДИ МНОГО ВРЕМЕ И ОТ ТОГАВА НЕ СА СЕ ВЯСВАЛИ ВЪВ ФОРУМА ДОРИ ДА ПРОЧЕТАТ НЕЩО? |
|
| |
Niki Evens
finished stories : 48 first rp post : click!
| Subject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум Fri May 10, 2013 3:06 pm | |
| Ami, takava e ideiata, mislehme da gi iztriem sled 15ti noemvri, estestveno bez tezi koito sa pisali po knigite (zashtoto ima i takiva koito sa, no pak ne vlizat) Samo 4e naposleduk niamam vreme i po4ti ne vlizam... Dobre, de, obeshtavam do kraia na sedmicata da go uredia Sorry, 4e pisha na latinica, no neshto mi se precaka kirilicata.... :sorry: |
|
| |
| Subject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум Fri May 10, 2013 3:07 pm | |
| А няма проблем. Не бързай. Аз като гледам не всеки има време да влиза много често, а ако влиза то е, за да хвърли едно око на писаниците на другите. |
|
| |
Victoria Volturi finished stories : 14 first rp post : click!
| Subject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум Fri May 10, 2013 3:08 pm | |
| Ух, въпросче към Атендора Волтури: Абе, Ати сега ... Волтурите заминаха за Италия Нуниес и Грийн и Ле Морт и т.н. отиват в Маями... Ние двете с теб какво ще правим??? |
|
| |
| Subject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум Fri May 10, 2013 3:10 pm | |
| Викс, доколкото ми е известно Ати няма абсолютно никакво време да седне на компа камо ли да ти отговори на въпроса.
За сега изобщо не я търси, за да пише каквото и да било в този или които и да е друг форум. Но аз съм се разбрала с нея какво ще стане.
Измъдри си къде ти ще ходиш, дали след Джаксън в Маями (аз нямам нищо против и ти да си там. Тъкмо Бен, Кристофър и Джей ще има с кой да си пишат) или след Аро във Волтера (за това трябва да си говориш с Волтури) или на някое съвсем друго - трето място.
А Атендора, е тя тайно ще замине за Токио, за да ме последва. |
|
| |
Nala Brandon
| Subject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум Fri May 10, 2013 3:11 pm | |
| Та,май никой няма да зададе въпрос. Задавам аз:
-Какво бихте избирали от двата варианта - вампир/върколак/пуло вампир и другите или един милион долара?
Лично мнение:Първто! |
|
| |
| Subject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум Fri May 10, 2013 3:12 pm | |
| ВАМПИР, защото те винаги живеят много години и имат повече от един милион |
|
| |
Bella Cullen finished stories : 7 first rp post : click!
| Subject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум Fri May 10, 2013 3:13 pm | |
| Аз съм за милиона! Доста по реалистично ми се струва. А и нещо не ме блазни безсмъртието. Има моменти в които сега ми доскучава и ми писва от всичко, а какво остава ако имам вечността пред себе си? Накрая ще се окажа на колене пред Волтури, да ги моля - да сложат край на мъките ми. Да, определено бих предпочела пачките... |
|
| |
Selena Alunare finished stories : 5 first rp post : click!
| Subject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум Fri May 10, 2013 3:14 pm | |
| Аз съм като Тома неверни, т.е. показваш ми вампирски зъбки и тогава приемам... И ги остави парите, но вечната младост си струва. Имайки предвид как ме болят раменете сега, нямам нищо против да вампирясам и да се отърва от проблема по бързия начин |
|
| |
Marcus Volturi finished stories : 29 first rp post : click!
| Subject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум Fri May 10, 2013 3:16 pm | |
| избирам парите по добре един път качествено да изживея живота от колкото вечно и тъпо |
|
| |
Bella Cullen finished stories : 7 first rp post : click!
| Subject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум Fri May 10, 2013 3:17 pm | |
| Лети, мотива ти за вечната младост си го бива - от гледна точка на ревматизма. Но не смятам, че тя ще ме направи по- щастлива. Оставям суетата на Клеопатра и предпочитам синдрома на чичо Скрудж. |
|
| |
| Subject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум Fri May 10, 2013 3:18 pm | |
| Понеже никой не пита ще го направя аз.
Въпрос към Аро Волтури:
КЕФ ЛИ ТИ Е ЧЕ МЪЖО МИ МАРКУС АМНЕЗИРА И СЕ ЗАВЪРНА С ТЕБ ВЪВ ВОЛТЕРА? И КАКВИ СА ТВОИТЕ БЪДЕЩИ ТВОРЧЕСКИ ПЛАНОВЕ? ЕСТ ГОВОРЯ ЗА КНИГА 2.
(еха това второто прозвуча като в интервю за някой вестник ) |
|
| |
Aro Volturi finished stories : 7 first rp post : click!
| Subject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум Fri May 10, 2013 3:19 pm | |
| Честно да си призная, дори не съм разбрал, че Марк се е върнал с мен. Просто не ми е останало време да надникна. А що се отнася до планове, откакто Крис ме разконспирира, нещо ми секна музата и нямам определени планове |
|
| |
Victoria Volturi finished stories : 14 first rp post : click!
| Subject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум Fri May 10, 2013 3:23 pm | |
| Аз задавам въпрос, пък който иска да отговори. Бихте ли се присъединили към клана Волтури? Ако да- защо, ако не пак защо. |
|
| |
| Subject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум Fri May 10, 2013 3:25 pm | |
| |
|
| |
Nala Brandon
| Subject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум Fri May 10, 2013 3:26 pm | |
| Такаааа.Скука е и ще ви попитам.Два въпроса. 1.Ако някой надут клоун напише че е вампир,върколак,ангел фея,елф,магьосник и тн. И има всички дарби,рефлекси и тем подобни се регистрира. И започне да пише и извъднъж побеждава най-силните вампири,Сваля Волтури,Калън и другите ама пише само 3 реда без да пита никого.
2.И този някой ви пише съобщения и ви се надсмива че е по-силен и тем подобни глупости.
Собствено мнение:Казвам на Админа,изпращам му копия на Лс-тата.И моля да му помогна да разчисти -ако се съгласи де-. |
|
| |
| Subject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум Fri May 10, 2013 3:27 pm | |
| Та какъв ти беше въпроса? Как бихме реагирали за нещо подобно ли?
Аз лично се старая да чета всеки един пост в книгите и при първа възможност коригирам грешки и т.н. Но в общи линии няма как нещо подобно да се случи тук, тъй като за се иска (негласно де) всеобщо одобрение на идеите (или поне одобрение на тези, с които пишеш дадена глава) Друго което може да се каже, че тук си има ограничение за дарбите (техния брой) и обикновенно преди одобрение се чете цялото описание и можеш да предвидиш какво е намислил някой само по начина, по който си е формулирал описанието на историята.
Това с ЛС-тата може да се счете за конфликт и в повечето форуми се наказва по един или друг начин.
И най-важното е, че когато нещо не ти харесва, не ти се струва правилно или нещо подобно винаги можеш да се обърнеш към модераторите и ако те не могат да ти помогнат се качваш едно ниво по-нагоре при админите. А един админ винаги може да прецени кое е най-добро за форума и за потребителите му.
P.S. Н.з. дали успях да ти отговоря, но нямам нищо против да ми пишеш ЛС. А ако това нещо ти се е случвало и не е риторичен въпрос съм сигурна, че всеки тук с радост би ти помогнал и поне би те посъветвал какво да правиш. |
|
| |
Marcus Volturi finished stories : 29 first rp post : click!
| Subject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум Fri May 10, 2013 3:28 pm | |
| При провлеми винаги може да драскате ЛС никога никой нема да ви откаже и ще ви помогне... Аз съм по лошият от админите и не търпя много много някой който се мисли за велик, ако има такъв с удоволстви бих го баннал от форума .... Нама страшно драскайте |
|
| |
Nala Brandon
| Subject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум Fri May 10, 2013 3:29 pm | |
| Не,не е за този форум. Ама нека се върнем на темата.
Таа.. Вампир или Върколак? |
|
| |
Roger Black
| Subject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум Fri May 10, 2013 3:30 pm | |
| Категорично Върколак.
Волтури или Калън? |
|
| |
Niki Evens
finished stories : 48 first rp post : click!
| Subject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум Fri May 10, 2013 3:32 pm | |
| Kалън. Абе, хора... вие видяхте ли, че имаме 267 фенове във Фейсбук... Аз не бях посещавала страницата откакто я направих... Тааа, понеже всъщност имам друг профил, с истинското ми име във Фейсбук, го направих него администратор, защото в "Силвия Бенети" почти не влизам и не следя какво става... Иначе можете да добавяте за приятел Sylvie Mihaylova , това ми е истинския акаунт. Ама моля се въздържайте да коментирате по стените форума, че не съм казвала на повечето ми приятели за него... |
|
| |
Roger Black
| Subject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум Fri May 10, 2013 3:32 pm | |
| Тъй като никой не написа друг въпрос пак аз ще питам: Някой ще пише ли най-сетне в 2-ра глава на книга 2,защото от две седмици си пиша сам. |
|
| |
Nala Brandon
| Subject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум Fri May 10, 2013 3:34 pm | |
| Аз ще пиша. |
|
| |
Alice Storm
| Subject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум Fri May 10, 2013 3:34 pm | |
| Към никой не е специално въпроса. Какво предпочиташ- да си вампир или полувампир? И защо? |
|
| |
AZRiEL-BENJAMEN NÚÑEZ finished stories : 7 first rp post : от тази тема
| Subject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум Fri May 10, 2013 3:36 pm | |
| Абе аз лично предпочитам да съм вампир, но какво да се прави никой не ме е хапъл по врата, а просто съм се родил от една голяма любов м/у вампирски принц и човешко момиче Ето и моя въпрос или може би няколко. 1. Какво би станало ако вампир ухапе: а - полу-вампир б - върколак и възможно ли е изобщо? 2. Какво би станало ако полу-вампир ухапе: а - вампир б - върколак и възможно ли е изобщо? 3. Какво би станало ако върколак (ама от онея старите дето само пренасят заразата чрез ухапване) ухапе: а - вампир б - полу-вампир и възможно ли е изобщо? Много ми е интересно ако са възможни някакви трансформации какви ще са вашите отговори (като имена на нови видове или % на нови сили) |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум | |
| |
|
| |
| [BG] Играта с въпроси от предишния форум | |
|