Welcome, ! This is an international roleplay forum.
If you like Harry Potter, vampires, fantasy books or sci fi movies and
you speak english, french or bulgarian, join us for an exciting adventure!

HomeLatest imagesRegisterLog in

Share

[BG] Играта с въпроси от предишния форум

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage

AMARiLiS NÚÑEZ
AMARiLiS NÚÑEZ
Twilight saga - Vampire
finished stories : 7
first rp post : click!

[BG] Играта с въпроси от предишния форум - Page 3 Empty
PostSubject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум   [BG] Играта с въпроси от предишния форум - Page 3 I_icon_minitimeFri May 10, 2013 3:05 pm

ВЪПРОС / ПРЕДЛОЖЕНИЕ КЪМ НАШИТЕ АДМИНИ.

* СЛАДУРИ, ЗАЩО НЕ НАПРАВИТЕ РЕГИСТРАЦИЯТА ВЪВ ФОРУМА ДА Е АВТОМАТИЧНА?

* ЗАЩО НЕ НАПРАВИТЕ ЕДНА ЧИСТКА НА ВСИЧКИ ТЕЗИ АКАУНТИ, КОИТО НИКОГА НЕ СА ВЛИЗАЛИ, ИЛИ СА ВЛИЗАЛИ ПРЕДИ МНОГО ВРЕМЕ И ОЩЕ НЯМАТА ГЕРОЙ И НЕ ПИШАТ ИЛИ ПЪК СА СИ НАПРАВИЛИ ГЕРОЙ ПРЕДИ МНОГО ВРЕМЕ И ОТ ТОГАВА НЕ СА СЕ ВЯСВАЛИ ВЪВ ФОРУМА ДОРИ ДА ПРОЧЕТАТ НЕЩО?
Back to top Go down
http://night-creatures.forumotion.com/

Niki Evens
Niki Evens
Ravenclaw
[BG] Играта с въпроси от предишния форум - Page 3 Crea10
[BG] Играта с въпроси от предишния форум - Page 3 One12
finished stories : 48

PostSubject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум   [BG] Играта с въпроси от предишния форум - Page 3 I_icon_minitimeFri May 10, 2013 3:06 pm

Ami, takava e ideiata, mislehme da gi iztriem sled 15ti noemvri, estestveno bez tezi koito sa pisali po knigite (zashtoto ima i takiva koito sa, no pak ne vlizat)
Samo 4e naposleduk niamam vreme i po4ti ne vlizam...
Dobre, de, obeshtavam do kraia na sedmicata da go uredia Razz

Sorry, 4e pisha na latinica, no neshto mi se precaka kirilicata.... :sorry:
Back to top Go down

AMARiLiS NÚÑEZ
AMARiLiS NÚÑEZ
Twilight saga - Vampire

PostSubject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум   [BG] Играта с въпроси от предишния форум - Page 3 I_icon_minitimeFri May 10, 2013 3:07 pm

А няма проблем.
Не бързай. Аз като гледам не всеки има време да влиза много често, а ако влиза то е, за да хвърли едно око на писаниците на другите.
Back to top Go down

Victoria Volturi
Victoria Volturi
Twilight saga - Vampire
finished stories : 14

PostSubject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум   [BG] Играта с въпроси от предишния форум - Page 3 I_icon_minitimeFri May 10, 2013 3:08 pm

Ух, въпросче към Атендора Волтури:
Абе, Ати сега ... Волтурите заминаха за Италия Нуниес и Грийн и Ле Морт и т.н. отиват в Маями... Ние двете с теб какво ще правим???
Back to top Go down

AMARiLiS NÚÑEZ
AMARiLiS NÚÑEZ
Twilight saga - Vampire

PostSubject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум   [BG] Играта с въпроси от предишния форум - Page 3 I_icon_minitimeFri May 10, 2013 3:10 pm

Викс, доколкото ми е известно Ати няма абсолютно никакво време да седне на компа камо ли да ти отговори на въпроса.

За сега изобщо не я търси, за да пише каквото и да било в този или които и да е друг форум. Но аз съм се разбрала с нея какво ще стане.

Измъдри си къде ти ще ходиш, дали след Джаксън в Маями (аз нямам нищо против и ти да си там. Тъкмо Бен, Кристофър и Джей ще има с кой да си пишат) или след Аро във Волтера (за това трябва да си говориш с Волтури) или на някое съвсем друго - трето място.

А Атендора, е тя тайно ще замине за Токио, за да ме последва.
Back to top Go down

Nala Brandon
Nala Brandon
Twilight saga - Werewolf

PostSubject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум   [BG] Играта с въпроси от предишния форум - Page 3 I_icon_minitimeFri May 10, 2013 3:11 pm

Та,май никой няма да зададе въпрос.
Задавам аз:

-Какво бихте избирали от двата варианта - вампир/върколак/пуло вампир и другите или един милион долара?

Лично мнение:Първто!
Back to top Go down

AMARiLiS NÚÑEZ
AMARiLiS NÚÑEZ
Twilight saga - Vampire

PostSubject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум   [BG] Играта с въпроси от предишния форум - Page 3 I_icon_minitimeFri May 10, 2013 3:12 pm

ВАМПИР, защото те винаги живеят много години и имат повече от един милион
Back to top Go down

Bella Cullen
Bella Cullen
Twilight saga - Vampire

PostSubject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум   [BG] Играта с въпроси от предишния форум - Page 3 I_icon_minitimeFri May 10, 2013 3:13 pm

Аз съм за милиона!
Доста по реалистично ми се струва.
А и нещо не ме блазни безсмъртието.
Има моменти в които сега ми доскучава и ми писва от всичко,
а какво остава ако имам вечността пред себе си?
Накрая ще се окажа на колене пред Волтури,
да ги моля - да сложат край на мъките ми.
Да, определено бих предпочела пачките...
Back to top Go down

Selena Alunare
Selena Alunare
Twilight saga - Vampire
finished stories : 5

PostSubject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум   [BG] Играта с въпроси от предишния форум - Page 3 I_icon_minitimeFri May 10, 2013 3:14 pm

Аз съм като Тома неверни, т.е. показваш ми вампирски зъбки и тогава приемам...

И ги остави парите, но вечната младост си струва. Имайки предвид как ме болят раменете сега, нямам нищо против да вампирясам и да се отърва от проблема по бързия начин Razz
Back to top Go down

Marcus Volturi
Marcus Volturi
Twilight saga - Vampire
finished stories : 29

PostSubject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум   [BG] Играта с въпроси от предишния форум - Page 3 I_icon_minitimeFri May 10, 2013 3:16 pm

избирам парите
по добре един път качествено да изживея живота от колкото вечно и тъпо
Back to top Go down

Bella Cullen
Bella Cullen
Twilight saga - Vampire

PostSubject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум   [BG] Играта с въпроси от предишния форум - Page 3 I_icon_minitimeFri May 10, 2013 3:17 pm

Лети,
мотива ти за вечната младост си го бива - от гледна точка на ревматизма.
Но не смятам, че тя ще ме направи по- щастлива.
Оставям суетата на Клеопатра и предпочитам синдрома на чичо Скрудж.
Back to top Go down

AMARiLiS NÚÑEZ
AMARiLiS NÚÑEZ
Twilight saga - Vampire

PostSubject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум   [BG] Играта с въпроси от предишния форум - Page 3 I_icon_minitimeFri May 10, 2013 3:18 pm

Понеже никой не пита ще го направя аз.

Въпрос към Аро Волтури:

КЕФ ЛИ ТИ Е ЧЕ МЪЖО МИ МАРКУС АМНЕЗИРА И СЕ ЗАВЪРНА С ТЕБ ВЪВ ВОЛТЕРА? И КАКВИ СА ТВОИТЕ БЪДЕЩИ ТВОРЧЕСКИ ПЛАНОВЕ? ЕСТ ГОВОРЯ ЗА КНИГА 2.

(еха това второто прозвуча като в интервю за някой вестник lol! )
Back to top Go down

Aro Volturi
Aro Volturi
Twilight saga - Vampire

PostSubject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум   [BG] Играта с въпроси от предишния форум - Page 3 I_icon_minitimeFri May 10, 2013 3:19 pm

Честно да си призная, дори не съм разбрал, че Марк се е върнал с мен.
Просто не ми е останало време да надникна.
А що се отнася до планове, откакто Крис ме разконспирира,
нещо ми секна музата и нямам определени планове Cool
Back to top Go down

Victoria Volturi
Victoria Volturi
Twilight saga - Vampire
finished stories : 14

PostSubject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум   [BG] Играта с въпроси от предишния форум - Page 3 I_icon_minitimeFri May 10, 2013 3:23 pm

Аз задавам въпрос, пък който иска да отговори. Бихте ли се присъединили към клана Волтури? Ако да- защо, ако не пак защо. Smile
Back to top Go down

AMARiLiS NÚÑEZ
AMARiLiS NÚÑEZ
Twilight saga - Vampire

PostSubject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум   [BG] Играта с въпроси от предишния форум - Page 3 I_icon_minitimeFri May 10, 2013 3:25 pm

Аз взимам мъж от Волтури, но не бих взела фамилията му.
Сори Аро, но просто не ме кефи това име. Ако беше избрал друго за клана си може би щях да си помисля. Нннеееееее. По-скоро не.
Но мисля, че когато Марк завземе власта съм сигурна, че с няколко нощни сеанса ще го убедя да завъртим фамилията лекинко lol! lol! lol! lol! lol!
Back to top Go down

Nala Brandon
Nala Brandon
Twilight saga - Werewolf

PostSubject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум   [BG] Играта с въпроси от предишния форум - Page 3 I_icon_minitimeFri May 10, 2013 3:26 pm

Такаааа.Скука е и ще ви попитам.Два въпроса.
1.Ако някой надут клоун напише че е вампир,върколак,ангел фея,елф,магьосник и тн.
И има всички дарби,рефлекси и тем подобни се регистрира.
И започне да пише и извъднъж побеждава най-силните вампири,Сваля Волтури,Калън и другите ама пише само 3 реда без да пита никого.

2.И този някой ви пише съобщения и ви се надсмива че е по-силен и тем подобни глупости.

Собствено мнение:Казвам на Админа,изпращам му копия на Лс-тата.И моля да му помогна да разчисти -ако се съгласи де-.
Back to top Go down

AMARiLiS NÚÑEZ
AMARiLiS NÚÑEZ
Twilight saga - Vampire

PostSubject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум   [BG] Играта с въпроси от предишния форум - Page 3 I_icon_minitimeFri May 10, 2013 3:27 pm

Та какъв ти беше въпроса? Как бихме реагирали за нещо подобно ли?

Аз лично се старая да чета всеки един пост в книгите и при първа възможност коригирам грешки и т.н. Но в общи линии няма как нещо подобно да се случи тук, тъй като за се иска (негласно де) всеобщо одобрение на идеите (или поне одобрение на тези, с които пишеш дадена глава)
Друго което може да се каже, че тук си има ограничение за дарбите (техния брой) и обикновенно преди одобрение се чете цялото описание и можеш да предвидиш какво е намислил някой само по начина, по който си е формулирал описанието на историята.

Това с ЛС-тата може да се счете за конфликт и в повечето форуми се наказва по един или друг начин.

И най-важното е, че когато нещо не ти харесва, не ти се струва правилно или нещо подобно винаги можеш да се обърнеш към модераторите и ако те не могат да ти помогнат се качваш едно ниво по-нагоре при админите. А един админ винаги може да прецени кое е най-добро за форума и за потребителите му.

P.S. Н.з. дали успях да ти отговоря, но нямам нищо против да ми пишеш ЛС. А ако това нещо ти се е случвало и не е риторичен въпрос съм сигурна, че всеки тук с радост би ти помогнал и поне би те посъветвал какво да правиш.
Back to top Go down

Marcus Volturi
Marcus Volturi
Twilight saga - Vampire
finished stories : 29

PostSubject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум   [BG] Играта с въпроси от предишния форум - Page 3 I_icon_minitimeFri May 10, 2013 3:28 pm

При провлеми винаги може да драскате ЛС никога никой нема да ви откаже и ще ви помогне... Аз съм по лошият от админите и не търпя много много някой който се мисли за велик, ако има такъв с удоволстви бих го баннал от форума .... Нама страшно драскайте Smile
Back to top Go down

Nala Brandon
Nala Brandon
Twilight saga - Werewolf

PostSubject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум   [BG] Играта с въпроси от предишния форум - Page 3 I_icon_minitimeFri May 10, 2013 3:29 pm

Не,не е за този форум.
Ама нека се върнем на темата.

Таа..
Вампир или Върколак?
Back to top Go down

Roger Black
Roger Black
Twilight saga - Werewolf

PostSubject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум   [BG] Играта с въпроси от предишния форум - Page 3 I_icon_minitimeFri May 10, 2013 3:30 pm

Категорично Върколак.

Волтури или Калън?
Back to top Go down

Niki Evens
Niki Evens
Ravenclaw
[BG] Играта с въпроси от предишния форум - Page 3 Crea10
[BG] Играта с въпроси от предишния форум - Page 3 One12
finished stories : 48

PostSubject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум   [BG] Играта с въпроси от предишния форум - Page 3 I_icon_minitimeFri May 10, 2013 3:32 pm

Kалън.
Абе, хора... вие видяхте ли, че имаме 267 фенове във Фейсбук... Аз не бях посещавала страницата откакто я направих... Тааа, понеже всъщност имам друг профил, с истинското ми име във Фейсбук, го направих него администратор, защото в "Силвия Бенети" почти не влизам и не следя какво става...

Иначе можете да добавяте за приятел Sylvie Mihaylova , това ми е истинския акаунт. Ама моля се въздържайте да коментирате по стените форума, че не съм казвала на повечето ми приятели за него... Embarassed
Back to top Go down

Roger Black
Roger Black
Twilight saga - Werewolf

PostSubject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум   [BG] Играта с въпроси от предишния форум - Page 3 I_icon_minitimeFri May 10, 2013 3:32 pm

Тъй като никой не написа друг въпрос пак аз ще питам:
Някой ще пише ли най-сетне в 2-ра глава на книга 2,защото от две седмици си пиша сам. Smile
Back to top Go down

Nala Brandon
Nala Brandon
Twilight saga - Werewolf

PostSubject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум   [BG] Играта с въпроси от предишния форум - Page 3 I_icon_minitimeFri May 10, 2013 3:34 pm

Аз ще пиша. Smile
Back to top Go down

Alice Storm
Alice Storm
Twilight saga - Vampire

PostSubject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум   [BG] Играта с въпроси от предишния форум - Page 3 I_icon_minitimeFri May 10, 2013 3:34 pm

Към никой не е специално въпроса. Какво предпочиташ- да си вампир или полувампир? И защо?
Back to top Go down

AZRiEL-BENJAMEN NÚÑEZ
AZRiEL-BENJAMEN NÚÑEZ
Twilight saga - Half-vampire
first rp post : от тази тема

PostSubject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум   [BG] Играта с въпроси от предишния форум - Page 3 I_icon_minitimeFri May 10, 2013 3:36 pm

Абе аз лично предпочитам да съм вампир, но какво да се прави никой не ме е хапъл по врата, а просто съм се родил от една голяма любов м/у вампирски принц и човешко момиче

Ето и моя въпрос или може би няколко.

1. Какво би станало ако вампир ухапе:
а - полу-вампир
б - върколак
и възможно ли е изобщо?

2. Какво би станало ако полу-вампир ухапе:
а - вампир
б - върколак
и възможно ли е изобщо?

3. Какво би станало ако върколак (ама от онея старите дето само пренасят заразата чрез ухапване) ухапе:
а - вампир
б - полу-вампир
и възможно ли е изобщо?

Много ми е интересно ако са възможни някакви трансформации какви ще са вашите отговори (като имена на нови видове или % на нови сили) Smile
Back to top Go down

Sponsored content

PostSubject: Re: [BG] Играта с въпроси от предишния форум   [BG] Играта с въпроси от предишния форум - Page 3 I_icon_minitime

Back to top Go down

[BG] Играта с въпроси от предишния форум

View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3

Similar topics

-
» [BG] Асоциация с аватара на предишния
» [BG] Въпросите от бившия форум по "Пърси Джаксън"
» [BG] ВЪПРОСИ, КОМЕНТАРИ, КРИТИКИ
» ПРАВИЛА ЗА ЦЕЛИЯ ФОРУМ
» ИСКАМ РОУЛ ПЛЕЙ ФОРУМ ЗА...