Име:Клаудия Д'Арк
Вид:вампир
Способности:мога да контролирам способностите на другите вампири които са около мен, колкото повече ги познавам на толкова по-голямо разстояние мога да го правя.Мога да ги лишавам от таланта им, да намаля или увелича силата им мога даже и аз да го използвам като им го отнема или да направя така че някой друг да го ползва.Но колкото повече се отдалеча толкова повече силата ми намаля и изчезва.
Характер:добра с близките си но с останалите съм много груба и зла.
История:Бях една от древните Румънски вампири.Бях само на 11 когато ме превърнаха във вампир.Тогава мама или просто вампирката, която така да се каже ме осинови ме е намерила.Имах семейство което обичах, бях много по-мила и дружелюбна,бях щастлива.Но хубавата приказка се оказа с лош край. Волтурите дойдоха и унищожиха всичко- семейството ми.Бях толкова бясна, от всички оцеляха само трима- Владимир и Стефан и аз за която никой неразбра.Смених си името, криех се и до ден днешен се надявам да се срещна с Владимир и Стефан.Те ме мислят за мъртва.Мразя Волтурите, но те не подозират за мен, а аз даже живях с тях малко, предлагаха ми да се присъединя към тях, а само ако знаеха коя съм и какво им мисля.Сега отново се скитам сама търсейки някой, някой от Румънците.