История: Казвам се Роджър Блек.Приятелите ми ме наричат Родж..... Живея в скромна къща с Дядо ми и баба ми.Нашите работят във Ню Йорк,но това лято ще се върнат.Иначе съм родом от Лондон,Англия.На 13 години се преместихме в северозападните щати.Уча в ''горското'' училище.Не много далеч от домът ми.Когато станах на 15 години дядо ми един ден ме извика на разходка в гората и ми разказа за кучешките ми умения.Някои от по-големите ми приятели вече нямаха толкова време за разходки въпреки,че не идваха при нас много рядко.Бях чувал и преди за някакви неща свързани със вълците и семейството ми,но не предполагах,че може би съм върколак.Засега нямам глутница,но се надявам да си намеря.Не харесвам лошите вампири и ще направя всичко да ги спра.Все още не съм се срещал със вампир.Засега си живея добре при дядо ми и баба ми и с нетърпение очаквам да се вънат родителите ми.На един приятел на дядо ми синът му е с 2 години по-голям от мен и е лидер на глутница върколаци.Познавам се с всички от нея.Добри момчета са.Скоро може би ще ме приемат.Надявам се.
* * *