Welcome, ! This is an international roleplay forum. If you like Harry Potter, vampires, fantasy books or sci fi movies and you speak english, french or bulgarian, join us for an exciting adventure!
Subject: [BG] Harry Potter - Twilight fanfic - От Лондон Thu Dec 27, 2012 2:58 pm
-Знаеше ли, че по гимназия ,,Дъмбъртс,, има змии дълги поне 3 метра.-отнесеният и замечтан глас на Лиз достигна до мен. Тя и Джини тъкмо слизаха по стълбите към кухнята. Днес имах усещането, че денят ще мине добре. Все пак Хари, Хейли, Лез и Невил ни бяха на гости за един месец. Лятната ваканция...колко я обичах. -Хейли, какво четеш?-попитах момичето с което сега делях една стая. Седнала както винаги на леглото с разтворена книга. -,,Зад завесата,,-отговори Хейли-Знаеш какви приключения има в тази книга...-последва замечтана въздишка.-Ще ти я дам след като я прочета днес. -Днес!?-погледнах из под вежди приятелката си.-Имаш поне 500страници още, а след час ще ходим Литъл Уингинг. -До там има около 1 час път, в колата ще чета.-заяви оживено Хейли. -И аз много обичам да чета, но чак в колата...-казах аз. Все пак убедих Хейли, че след като се приберем, ще може отново да чете. Слязохме в кухнята, където вече Рон нагъваше бекон и яйца, тате четеше вестник, мама правеше чай, Хари и Невил разговаряха оживено, а Лиз и Джини си играеха с Душко (мацнатото в муцаната, пухкаво коте на Лиз). -Добро утро!-поздравихме всички -Добро утро! Ето ви закуската, но побързайте, ако искате да тръгнем за Литъл Уингинг до час. -Аз `ъм готов.-каза с пълна уста Рон. 1 час по-късно вече се бяхме настанили в колата. -Ако Фред и Джордж не бяха в магазина сигурно щяхме да се забавим още.-истъкна мама. -Но ние не сме закъснели Перси.-рече татко -Абъфорт...-провлачи майка ни. След 15 минути път вече й бяхме надули главата. -Забравил съм да взема Тревор.-проплака Невил. -Естествено, че си забравил. Ти кога не забравяш нещо?-попита Рон -Хари, само ти досега не си прочел списанието, което ви занесох.-обърна се Лиз към момчето -Добре...-каза той-Еми забравил съм.-Хари пое с нежелание списанието и започна да го разлиства.
Cathy Abberford Bell
Subject: Re: [BG] Harry Potter - Twilight fanfic - От Лондон Thu Dec 27, 2012 2:58 pm
Пътуването ми се стори безкрайно. Изчерпаха ни се темите за разговор. -В Литъл Уингинг първо ще посетим улица ,,Привит Драйв,,номер 4.-оповести мама. -О, при госпожа Риддли ли ще ходим?-попита Джини. Само не при Риддли, само не при Риддли...-замолих се аз наум. Госпожа Риддли-страрица, която живее точно на тази улица. Обича котки. Има 14 от този вид. Ако я посетиш или дори само й кажеш ,,добро утро,, тя те вика на чай. А ако не успееш да й откажеш, а това е най-лошото което може да се случи, просто си принуден да слушаш как госпожата е открила всичките си 14 котки. Но за нещастие тя беше вампир и стара приятелка на татко. И за още по-голямо нещастие мама я хареса, защото имаха за какво да си говорят. Ама на нея госпожа Риддли не й разправяше как горкичкият Снежко е дошъл пред вратата й преди 8 години. -Да, мила, но който не иска да стои при нея ще отиде у семейство Долиш.-каза мама. Добре...като нямам друг избор по-добре при Долиш. Семейство Долиш пък живееше отсреща на госпожа Риддли. Те си бяха човеци, но с много странни схващания за свръхестестественото. Полувампири-да, вампири-става, върколаци-НЕ СТАВА! Госпожа Доллиш бе полувампир, от страна на баща си. Господин Долиш бе също полувампир, но баща му бе вампир превърнат при нещастен случай. Синчето им-Дилиус (накратко Ди) следователно бе също като нас и тях. Е, Хари, който също бе посещавал Долиш, и който бе полувампир обаче никак не обичаше тях. Не знам защо, но и не питахме. Чуеше ли за тях целият се изчервяваше от ярост. -Хари, а ти миличък можеш да отидеш с Абъфорт на пазар за билки и разни други неща...-подхвана бързо мама, като видя първия отенък по лицето на Хари. -И аз мисля да дойда.-каза развълнувано Хейли-тъкмо ще си купя новата книга по Билкология.
Cathy Abberford Bell
Subject: Re: [BG] Harry Potter - Twilight fanfic - От Лондон Thu Dec 27, 2012 2:59 pm
И така, спряхме пред къщата на госпожа Риддли. Тъкмо една от котките й дращеше по вратата. -Кой идва с мен?-попита мама. Само Лиз вдигна ръка. -Мисля да попитам госпожата дали знае нещо за змиите ,,огнемети,,-каза замечтано момичето нищо, че не гледаше към нас. -Лиз, няма такива змии...!-започна да спори Хейли, на сякаш Лиз дори не я чу. При Долиш отидохме аз, Невил, Джини и Рон, който бе уморен и затова не искаше да отиде с Хари, Хейли и баща си на пазар. Почукахме три пъти на вратата и госпожа Долиш отвори. Тя бе слаба и кокалеста, с къса черна коса. Очакваше ни. Беше направила ягодова торта и чай, при това Рон се устреми към кухнята, където вече бе Ди.
Sponsored content
Subject: Re: [BG] Harry Potter - Twilight fanfic - От Лондон