Име:Сара Браун
Характер: не много общителна
Вид: Добър Вампир
Описание:Кестенява коса, светли очи, не много висока.
Родена съм на 1.08 1980година.
История:Историята ми започва една лятна нощ през 1993година, тогава се разхожах в едно малко градче в Англия. Не общувх много с хората и повечето пъти се движех сама. Докато се разхождах из града така и не усетих как стигнах до една гора, тя привлече вниманието ми и навлязох малко навътре в гората. Тогава седнах на един камък, след няколко минути се появи един човек зад мен и ме попита какво правя толкова късно в тази гора, след това аз му отговорих че се разхождам, а той ми каза че гората дебне много опасности, след това ми каза да се пазя и изчезна. Не след дълго се появи някакъв силует аз се стреснах малко и с вцепених след няколко секунди този силует застана пред мен и ми каза за вампирите след това впи зъбите си в мен. Без да ме пуска. Тогава аз се стреснах, защото усещах болка и извиках. Изведнъж се появи човекът, който ме бе предупредил да се пазя. Той ми помогна и отстрани вампира, но явно имаше някаква специална способност. Той също беше вампир, но той беше от добрите и не ме остави да умра. Той ме промени. Разбрах това след няколко седмици, когато започнаха да се проявяват някой признаци.
Една вечер отново отидох в гората за да го потърся . Намерих го . Попитах го, какво става с мен, той ми обясни всичко за вампирите, че има и лоши вампири, които търсят хора за да пият кръв от тях, но има и добри, които се въздържат. Със сигорност той не бе лош. По-късно ми разказа и за дарбите на вампира, и ме изпрати до дома ми.
Това беше моята история. След няколко години започнах да свиквам с мислта, че съм вампир, но хората започнаха да стават съмнителни, защото външният ми вид не се е променил, и се преместих да живея в друг град.